Contact

Dynostar
Hogerwerf 15
4704 RV Roosendaal
The Netherlands

T : + 31 165 521 336

Free quote?

Want to know what we can do for you? Request a free quote!

Request quote

//Werken bij Dynostar?

Werken bij Dynostar?

27/06/2017

Werken bij Dynostar?

Wij zoeken een schoolverlater die bij ons aan het werk wilt gaan! Ben jij MBO Mechatronica afgestudeerd en zoek je een vaste job? Lees dan verder...!

Meewerken aan de opbouw van onze vermogenstestbanken. En dan met een paar leermeesters om je heen die het vak echt verstaan. Dat moet je toch aanspreken? Wij zoeken afstudeerders die willen gaan werken en het vak leren in de praktijk. Wij bieden je een breed werkpakket, gedegen opleiding, afwisselende opdrachten met mooie vooruitzichten en een pak opgedane werkervaring door de nabije toekomst heen.

We zoeken iemand die liefst in mechanica hoek zit, maar ook graag wat verder kijkt. Denk dan aan aandrijftechniek, assemblage, PLC, elektro en nog veel meer. Een aanpakker, dat ben je wel. Gemotiveerd en leergierig. Dan steken wij onze tijd in je om je praktisch gericht op een hoger nivo te zetten.

Werken bij Dynostar

Je hebt vast wel interesse in een rijbewijs voor auto, aanhanger of heftruck? Een aanvullende cursus? Een leuk inkomen is ook niet mis? Dan zou ik toch eens nadenken of dit wat is voor je! Wij willen een echte vakman/vrouw van je maken.

Neem vandaag nog kontakt op met ons! Stuur je CV met motivatiebrief naar info@dynostar.com en wij nemen kontakt met je op.